| 

 | 

InduSteel metalli-, InduDur Carbon -näppäimistöt

  Silikoni/Kalvo   Metalli   Ohjelmoitavat   KVM-tekniikka   Yhteydenotto  

Teräsnäppäimistöt korkean suojaluokan kohteisiin

InduSteel on kehitetty POI sovelluksiin valvomattomiin tiloihin kuten: kioski- ja infoterminaaleihin kirjastoihin, kauppoihin, pankki ja internet kioskeihin. IP65 suojaluokitus (Pallo liikkeessä IP54)  [ IP LUOKAT ] on varmistettu ylimääräisellä silikoni membraanilla näppäinten ja kytkinelementtien välissä, laajentaen rakenteellista käyttöaluetta ulkosovelluksiin.

InduSteel näppäimistöjen etulevyt on valmistettu harjatusta ruostumattomasta teräksestä, elektroniikka on suojattu tärinää ja iskuja vastaan, näppäinten elinikä ylittää 10 miljoonaa kytkentää.
UUSI InduDur näppäimistö on varustettu hiilikuidusta valmistetulla etulevyllä !.

Kaikki Indukey Vandaalisuojatut näppäimistöt ovat saatavina ilman hiirtä, 25mm/38mm, NEMA3/IP54 suojatulla metallipallolla tai TouchPad kosketuslevyllä varustettuina. Kirjasimet on pysyvästi laser etsattu teräs näppäimiin. Liitäntätyyppeinä USB tai PS\2. Myös etulevyjen koot ovat räätälöitävissä.

InduSteel is developed for the POI market and unsupervised applications; libraries, shops, kiosks. Sealed to meet IP65 standard -  [ IP CLASSES ] - also ideal for outdoor applications.

InduDur Hiilikuitu- ja InduSteel Teräs -näppäimistö mallistoissa versiot TrackBall teräspallolla, TouchPad tasohiirellä, tai NumPad numerokentällä varustettuina.

©2011 scanmagnetics oy  •  puh. 09-271 2200, fax. 09-271 2210  •  all rights reserved, all trademarks acknowledged