| 

 | 

InduProof, InduFoil | näppäimistöt

  Silikoni/Kalvo   Metalli   Ohjelmoitavat   KVM-tekniikka   Yhteydenotto  

Pestävä IP68 Näppäimistö on helppo puhdistaa

InduProof on suunnattu lääketieteen, elintarvike-, kemian- ja muun teollisuuden sovelluksiin, joissa näppäimistön puhdistettavuus on tärkeää. Pyöristetyt näppäinkulmat ja yhtenäinen pintarakenne helpottavat desinfiointia. Uudessa InduProof Advancedissa kevyt näppäintuntuma yhdistyy kompaktiin kokoon, valittavina tappihiiri tai Touch Pad -kosketuslevy. InduProof käyttölämpötila-alue on -40°C to +90°C ja suojaluokka IP68  [ IP LUOKAT ]. Mallista riippuen joko OMRON kytkimet tai Carbon pill teknologia takaavat tarkan näppäintuntuman. Väreinä valittavissa harmaa ja musta, liitintyyppeinä PS\2 tai USB.

Indukey kalvonäppäimistöt

Industyle ja InduFoil/TKS näppäimistöissä käytetään luotettavia OMRON kytkimiä tai gold on gold siltakytkentöjä, joiden elinikä ylittää 2 miljoonaa kytkentää. 150 µm.n Autotex polyesterikalvo kestää useimpia teollisuuskemikaaleja "reverse printing" tausta-painotekniikan ansiosta, samalla saavutetaan IP65-luokitus  [ IP LUOKAT ]. TKS-sarjaa toimitetaan pöytä (GEH)-, pintaan upotettavina (MODUL)-, sekä 19" räkki (FP) -malleina; sekä varustettuna Kosketus (TOUCH), Pallo (TB) tai Joystick -hiirellä.

Indukey TKS -kalvonäppäimistöt; Touch-, Joystick-, pallo-hiirellä; Koteloituna, upotettavina, räkkimalleina. Näppäimistöistä myös räätälöityjä versioita helposti.

InduProof -sarjan IP68 suojatut silikoninäppäimistöt

©2011 scanmagnetics oy  •  puh. 09-271 2200, fax. 09-271 2210  •  all rights reserved, all trademarks acknowledged