| 

 | 

RGB-muunto | KVM-extenderit | Valvomokalusteet

  Silikoni/Kalvo   Metalli   Ohjelmoitavat   KVM-tekniikka   Yhteydenotto  

KVM-extenderit ja HMI tekniikka PLC-hallintaan

Valvomo- ja teollisuusympäristöissä tietokoneiden sijoitus ja hallinta ovat avain toimivaan kokonaisuuteen. Ratkaisu IHSE KVM-tekniikkaDraco KVM-kytkimellä CPU.t ja käyttäjät voidaan sijoittaa 140m-10km etäisyydelle kytkimestä CATx- tai kuitu-linkeillä; Videoliitin DVI-D Single Head / Dual Head -layoutilla. Liitännät USB-HID, USB2.0, Audio, Serial.   DVXi KVM-extender teollisuusautomaation PC-hallinnan siirtoon; DVI-D  [ DVI LIITTIMET ], KB, hiiri, RS- ja audio -liitännät.   DXXI KVM-extender siirtää reaaliaikaisen broadcast tason DVI-D kuvan 2560x2048 resoluutiolla; Single Link/Dual Link ja Single Head/Dual Head -versiot.

Laiteohjauksen kuvaputki pimeni - Mistä apu ?Automaatio-, kuvannus- ja PLC-laitteiden ohjauksessa käytetyt kuvaputki CRT-monitorit ovat käyttöikänsä päässä. Automaatio-ohjauksiin voidaan harvoin liittää LCD-näyttöä suoraan; ratkaisu: S-RDC-4 RGB-DVI -muuntaja, jolla LCD helposti putkimonitorin tilalle. Käyttöalueina teollisuus, sairaalat, CCTV ja valvomot.

Modulirakenteiset Gesab Valvomokalusteet takaavat projektille lyhyen läpimenoajan ja muutosten helpon toteutuksen. Projektikohtainen 3D-suunnittelupalvelu helpottaa tilan hahmottamista ja muutosten tekemistä.

Digitaaliset IHSE DXXi ja DVXi KVM-extenderit mahdollistavat luotettavan etä-konsolihallinnan.

Scanmagnetics'ilta myös valvomokalusteet ja RGB/DVI -muuntajat valvomoihin ja teollisuuteen.

©2011 scanmagnetics oy  •  puh. 09-271 2200, fax. 09-271 2210  •  all rights reserved, all trademarks acknowledged